Karrier

"Kedves Álláskereső!

Köszöntjük a Balaton Bútor Kft. Karrier oldalán. Nyitott pozíciónkat az oldal alján találja, jelentkezési határidő: 2021. január 31. Amennyiben szívesen dolgozna nálunk, de jelenleg nincs az Ön végzettségének és tapasztalatának megfelelő nyitott pozíciónk, kérjük küldje el az önéletrajzát a hr@balaton-butor.hu e-mail címre és megkeressük, amint lesz az Ön végzettségének és tapasztalatának megfelelő pozíciónk!

Szeretnénk tájékoztatni továbbá, hogy az Ön által megadott személyes adatokat a Balaton Bútor Kft. az Ön pályázati eljárásának céljára összegyűjti, feldolgozza és felhasználja. A pályázattal összefüggő adatait az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a Munka törvénykönyve (Mt.), valamint a 2016/679. számú EU rendelet (GDPR) előírásainak megfelelően kezeli.

A Balaton Bútor Kft. csak akkor tárolja az Ön személyes adatait, ha Ön ehhez beleegyezését adja, kérjük erről nyilatkozzon minden esetben a jelentkezéskor. A beérkezett önéletrajzokat az Ön hozzájárulásával egy évig tároljuk rendszerünkben. Amennyiben ehhez nem járul hozzá, abban az esetben a pályázati határidő lejártával a beérkező önéletrajzokat és mellékleteket megsemmisítjük. Megértésüket köszönjük!

Üdvözlettel:                                                                                                                                                                                                                                                                             A Balaton Bútor csapata"

 

                                                                                                             Jelenlegi nyitott pozíciónk

 

 

 

 

Fizikai munkakörök Szellemi munkakörök
Asztalos Műszaki előkészítő, értékesítő
Felületkezelő Minőségellenőr